Този бюджет е различен от предходните. Той е реалистичен, тъй като съществува пренебрежимо малка

...
Този бюджет е различен от предходните. Той е реалистичен, тъй като съществува пренебрежимо малка
Коментари Харесай

Ганев: Бюджетът е различен, той е реалистичен

„ Този бюджет е различен от предходните. Той е реалистичен, защото съществува пренебрежимо дребна възможност да не се извърши. Има възможност и да се преизпълни “, това каза депутатът от ПП- Демократична България Георги Ганев по NOVA NEWS.

По отношение на хипотезата, в която се влезе в неизпълнение, депутатът сподели, че тогава ще е належащо да се „ натиснат разноските “. Той уточни, че ще би трябвало да се задействат буферите. Ганев посочи, че буферите са финансовите разноски.

Ганев даде пример за промяна в бюджета. Той изясни, че за повдигането на заплати  в обособени ведомства са заложени 375 млн. лева, като се прави разбор на длъжностите и се разпределят парите към хората, чийто заплати изостават.

Депутатът уточни, че във връзка с инфлацията към момента страната е извън критериите. Той добави, че Българска народна банка прави каквото може, с цел да спре растежа на заемите. 

Ганев разяснява и блокирането на работата на Народното събрание от опозицията. По негови думи ръководителят на Народното събрание може да блокира картите на депутатите за три дни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР